Klaar terwijl u wacht Scherpe prijzen Duurzame reparaties 4 jaar garantie

Kras- en spotreparatie

Een ongeluk zit een klein hoekje. Vooral bij parkeren wil er wel eens wat misgaan. Krassen op bumperhoeken, beschadigde spiegelkapjes, kleine lakschades…het overkomt ons allemaal wel eens. En vaak laten we dit soort schades voor wat het is. We hebben immers geen zin in een dure rekening.

Snel en voordelig

Het kan ook anders. Met de speciaal ontwikkelde kras repair techniek kunnen kleine deukjes en krassen snel en voordelig hersteld worden. Doorgaans voor 50 % van de normale spuitkosten. En uw auto ziet er weer uit als nieuw.

Kosten uitdeuken zonder spuiten

De prijs van kras- en spotreparatie is afhankelijk van grootte, plaats op het voertuig en de aard van de schade. Onze schade-expert kan bepalen welke techniek er gebruikt moet worden voor de reparatie. Ook de grootte en plaats van de schade is van invloed op de kosten.

Aan de hand van een aantal foto’s maken we graag een prijsopgave voor je. In onze werkplaats kunnen we de schade beoordelen onder speciaal licht, waarna we een een vaste prijs met je afspreken. Zo krijg je achteraf geen verrassingen.

040 202 5774 Gratis prijsopgave