Afbeelding 1

Afbeelding 1

Maak een overzichtsfoto van de schade aan uw auto. De afstand tot de auto moet 1 tot 1,5 meter zijn.

Afbeelding 2

Afbeelding 2

Maak een detailfoto van het vooraanzicht van de schade. De afstand tot de auto moet ongeveer 0,5 meter zijn.

Afbeelding 3

Afbeelding 3

Maak een detailfoto van de schade onder een hoek. De afstand tot de auto moet ongeveer 0,5 meter zijn.

  • f
  • p
  • pd

Onze Klanten

PDR-Eindhoven werkt voor particulieren en bedrijven zoals autoschadebedrijven en autodealers.

Particulieren

Steeds meer particulieren ontdekken de meerwaarde van het uitdeuken zonder spuiten. Waarom die dure garagerekening als het ook goedkoper kan? Ook uw verzekeringsmaatschappij is er blij mee. U hoeft uw auto bovendien niet lang te missen. Een gemiddelde reparatie duurt 2 tot 3 uur. De herstellingswerkzaamheden vinden plaats in de werkplaats van PDR-Eindhoven of desgewenst op locatie.

Autoschadebedrijven

Uitdeuken zonder spuiten is een vak apart. Het etiket uitdeukspecialist verdient u pas na een intensieve opleiding en jarenlange praktijkervaring. Omdat veel autoschadebedrijven deze expertise niet in eigen huis hebben, maken zij gebruik van onze diensten. Uitdeuken zonder spuiten is bovendien kostenbesparend in vergelijking met traditionele reparatiemethodes.

Autodealers

PDR-Eindhoven wordt regelmatig ingeschakeld door gerenommeerde merkdealers. Bij het verkoopklaar maken van een occasion mag het carrosserie immers niet overgeslagen worden. Zo veredelen we kleine deukjes, beschadigingen en bumperkrasjes. Dankzij de diensten van PDR staan uw occasions er in de showroom weer in topconditie bij.

App uw schade en ontvang een offerte!

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. We reageren zo snel mogelijk (meestal binnen één uur). Verstuurd u de WhatsApp buiten onze openingstijden? Dan reageren we de volgende werkdag.

Direct een gesprek starten

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag 8.00 - 12.00 uur
Altijd bellen voor een afspraak,
soms zijn we voor klanten onderweg.

Adresgegevens PDR Eindhoven

Wildeman 28 T: 0031 (0)6 12 56 81 44
5629 KH Eindhoven E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.