Afbeelding 1

Afbeelding 1

Maak een overzichtsfoto van de schade aan uw auto. De afstand tot de auto moet 1 tot 1,5 meter zijn.

Afbeelding 2

Afbeelding 2

Maak een detailfoto van het vooraanzicht van de schade. De afstand tot de auto moet ongeveer 0,5 meter zijn.

Afbeelding 3

Afbeelding 3

Maak een detailfoto van de schade onder een hoek. De afstand tot de auto moet ongeveer 0,5 meter zijn.

  • f
  • p
  • pd

Over PDR-Eindhoven

Meer dan 25 jaar ervaring in het autoschadeherstelvak, waarvan ruim 15 jaar als specialist in uitdeuken zonder spuiten. Als u kiest voor PDR-Eindhoven, dan kiest u voor ervaring, eersteklas kwaliteit en een razendsnelle service. En u kiest ook nog eens voor uw portemonnee!

233x175-images-stories-bedrijf-IMG 2929233x175-images-stories-bedrijf-IMG 3462

Een geluk bij een ongeluk

Een vervelende parkeerdeuk? Een kras op uw bumper? Is uw auto door een hagelbui overvallen? Carrosserieschade…de nachtmerrie van iedere autobezitter. “Deuken repareren, overspuiten…dat gaat wat kosten”, denken we dan. Gelukkig kan dat rekensommetje er in de praktijk een stuk aangenamer uitzien. Er zijn immers goedkopere en snellere manieren. En de schade kan volledig hersteld worden. Met de nieuwste technieken zelfs voor de volle 100 %. PDR-Eindhoven is gespecialiseerd in deze technieken. Een geluk bij een ongeluk dus!

Specialist in uitdeuken zonder spuiten

PDR-Eindhoven beheerst de technieken van het restylen (uitdeuken zonder spuiten) en krasrepair en spotrepair (bumperherstellingen) als geen ander. Omdat we dagelijks met deze technieken werken, hebben we ons ontwikkeld tot een allround specialist. Kwaliteit, snelheid en service staat in hoofdletters op ons visitekaartje.

Carrosserie en interieur

PDR–Eindhoven buigt zich niet alleen over het plaatwerk van uw auto. Ook het interieur is er in professionele handen. Van een grondige reinigingsbeurt tot een professionele lakpolishing. Van dashboardreparaties tot zetelherstellingen. Kortom, één adres voor een volledige reconditionering van uw auto.

App uw schade en ontvang een offerte!

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. We reageren zo snel mogelijk (meestal binnen één uur). Verstuurd u de WhatsApp buiten onze openingstijden? Dan reageren we de volgende werkdag.

Direct een gesprek starten

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag 8.00 - 12.00 uur
Altijd bellen voor een afspraak,
soms zijn we voor klanten onderweg.

Adresgegevens PDR Eindhoven

Wildeman 28 T: 0031 (0)6 12 56 81 44
5629 KH Eindhoven E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.