PDR-Eindhovenscoort bij klanten gemiddeld een 4,9
Weten waar je aan toe bent? Vraag prijs op
Klaar terwijl u wacht Scherpe prijzen Duurzame reparaties 4 jaar garantie

Training

Uitdeuken zonder spuiten

Schrijf je in Meer informatie

Of u nu een enthousiaste autoliefhebber bent of professioneel werkzaam bent in de automotive branche, onze cursus biedt u de kennis en vaardigheden om deze techniek onder de knie te krijgen.

Beginner

De beginners versie van onze training Uitdeuken zonder spuiten is bedoeld voor diegenen die nieuw zijn in deze techniek en de basisbeginselen willen leren.

Gevorderd

Deze training is bedoeld voor diegenen die al enige ervaring hebben met het uitdeuken zonder spuiten en hun vaardigheden verder willen ontwikkelen.

Expert

Bedoeld voor mensen die het vak uitdeuken zonder spuiten echt grondig en volledig willen leren. Het is geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals die zich willen specialiseren in dit vakgebied.

Interesse?

Schrijf je eenvoudig in voor een van onze trainingen.

Hageldeuken-herstellen

Training uitdeuken
zonder spuiten

Onze training Uitdeuken zonder spuiten is beschikbaar in drie verschillende pakketten: beginner, gevorderd en expert. Afhankelijk van uw kennisniveau en ervaring, kunt u kiezen voor het pakket dat het beste bij u past.

Onze ervaren instructeurs zullen u begeleiden en ondersteunen bij het leerproces, en u voorzien van praktische tips en trucs.

Je instructeur

Leer van de meester

saban-rond

Saban Yilmaz

jaar ervaring

Meld je aan

Met onze training Uitdeuken zonder spuiten, kunt u uw vaardigheden uitbreiden en een waardevolle aanvulling op uw cv maken. Dus waar wacht u nog op? Schrijf u vandaag nog in voor onze training en word een expert in het uitdeuken zonder spuiten!


    040 202 5774 Gratis prijsopgave